Hos oss får du

Den beste veiledningen og hjelpen fra første møte. Vi kan bistå med å realisere din boligdrøm fra startfase til innflytting. 

Nybygg

Lofotr bygg & anlegg as leverer alle type prosjekter innen for boligbygging og næringsrelaterte aktiviteter. I vår Systemhus katalogen finnes et bredt spekter av hus i moderne utførelse. I tillegg leverer vi arkitekttegnede spesialtilpassede boliger. 


Planarbeid: reguleringsplaner, planinitiativ mm.

Eier du en eiendom som du ønsker utbygget? Vi har over 20 års erfaring med utvikling av boligområder. Vår faglige kompetanse hjelper deg med utformingen av reguleringsplanen fra start til mål. 


Bolig på din tomt.

Har du en tomt eller ønsker å bygge på din egen tomt? Som Systemhus-forhandler har vi et bredt utvalg av boliger dere kan velge. I tillegg kan vi tilby arkitekttjenester som tilpasser huset til tomten og deres behov. Vi kan også hjelpe til med tomteregulering, valg av hus, plassering av hus på tomt, byggesøknad, finansiering og rådgivning.


Kjøp av eiendom

Vi i Lofotr Bygg & Anlegg AS ønsker å komme i kontakt med deg som eier av større eller mindre eiendom for tilrettelegging og utvikling av nye boligområder i Lofoten. Eiendommer med eksisterende bebyggelse kan også være av interesse.