Nybygg

Lofotr bygg & anlegg as leverer alle type prosjekter innen for boligbygging og næringsrelaterte aktiviteter. I vår Systemhus katalogen finnes et bredt spekter av hus i moderne utførelse. I tillegg leverer vi arkitekttegnede spesialtilpassede boliger. 

Nybygg, enebolig eller flermannsbolig, ditt valg vår utfordring

Systemhus katalogen er full av tidsriktige boliger i ulike stilarter i flere prisklasser. I tillegg leverer vi skreddersydd og arkitekttegnede boliger. Kom innom med ditt prosjekt, så ser vi i lag etter løsninger i tråd med ditt ønske. 

Vi tilpasser din bolig i tråd med dine forventninger. Vi leverer nøkkelferdige boliger innen for vårt standard sortiment med parkett, flis, ferdigmalte plater og baderomsplater, eller vi leverer i tråd med dine ønsker og spesifikasjoner. Vi kan også levere byggesett, eller boliger tilrettelagt med betydelig del av egeninnsats. Vi har et bredt spekter av valgmuligheter innen for materialvalg og sluttprodukt. Sammen med deg skreddersyr vi din drømmebolig.Hagebyveien. Selnes tomannsbolig og Selnes firemannsbolig oppført i 2020-2021