BRA
117.2 kvm
BYA
109.9 kvm
Soverom
3
Grunnflate
102.7 kvm

Trysil 1 og 2 - hytte med moderne arkitektur

Om boligen

Dette er store og moderne hytter med plass til hele familien. Hyttene har mange funksjonelle rom og flotte sosiale soner.

Trysil 1 og Trysil 2 er nesten identiske hytter, der Trysil 1 har noe lavere hems og dermed en lavere mønehøyde. Om mønehøyden på Trysil 2 ikke tilfredsstiller reguleringsbestemmelsene i ditt ønskede hytteområde kan Trysil 1 være hytta for deg. Mønehøyden på Trysil 1 er på 5.0 meter som gjør den mulig å bygge i flere hyttekommuner.

Stor familiehytte med god lagringsplass

Et godt overbygd inngangsparti ønsker deg velkommen. Her er også inngangen til en stor utebod med god plass til lagring av ved, utstyr som ski, sykkel og pulk, og det du ellers måtte trenge på hytta. I hyttas vindfang er det god plass til garderobeskap og inngang til eget vaskerom/teknisk rom. Det største badet og ett av soverommene har inngang fra entre og er på denne måten skjermet fra oppholdsrommet.

Oppholdsrom med sosiale soner og overbygd terrasse

Gjennom den doble døren fra vindfang kommer du inn til et stort oppholdsrom med god plass til hele familien og gjester. Kjøkkenet defineres som egen sone ved nedsenket himling. Langveggen gir rom for innredning til kjøkken og sitteplasser. Vinduer i benkehøyde langs hele denne veggen gir god sikt og godt lysinnfall. Langs veggen har kjøkkenet godt med benkeplass.

Rommet åpner seg så opp i gavlen med mønt himling opp mot drager i møne. Høyden under taket gir en god og luftig romfølelse. Store vinduer fra gulv til tak gir godt med lys og slipper naturen inn. Peisen som ligger inn mot midten av stuedelen kan nytes fra hele denne delen av hytta.

Skyvedører fra oppholdsrommet leder ut til terrassen som skjermes under takoverbygget. En fin forlengelse av stue og spisestue. 

Mønt himling gir ekstra takhøyde og luftige rom

De to mindre soverommene på hytta har mønt himling som gir ekstra takhøyde og god plass for ekstra køyer. Hyttas hovedsoverom med inngang fra kjøkken er skjermet fra resten av hytta og har eget bad.

Trappen opp til hemsen har gode stigningsmål med inntrinn og opptrinn som gir ledig plass til enten et ekstra oppholdssted eller som lagring under trappen.

Hemsen har flere ulike bruksområder og rommet kan brukes til ekstra soveplasser, TV-stue og/eller et sted å trekke seg tilbake. Hemsen i Trysil 1 er noe lavere enn i Trysil 2. Dette gir en lavere mønehøyde for å tilfredstille flere reguleringsbestemmelser i enkelte områder.

Fjellhytte, skogshytte eller sjøhytte

Trysil-hyttene har et allsidig bruksområde og passer inn i de fleste terreng. Hyttene er prosjektert med hensyn til plassering i fjellets landskap, skogkledde landskap eller i en lomme mellom svabergene ved sjøen.

* Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

*Navn
*Epost
*Telefonnummer
Eller ring oss
catalog

Bestill vår store og innholdsrike huskatalog fra Systemhus helt GRATIS i dag!